HomeJedloVyskúšajte zemiaky s cibuľou – recept, ktorý chutí lepšie ako mäso

Vyskúšajte zemiaky s cibuľou – recept, ktorý chutí lepšie ako mäso

Keď prídete domov neskoro večer, ste hladní, no posledná vec, ktorú chcete urobiť, je cez víkend hodiny stáť, tento recept na rýchlu, jednoduchú a chutnú večeru je ako stvorený.Určite vyskúšajte dnešný recept na chutné zemiakovo-cibuľové rezne, ktoré sú chutnejšie ako mäsové rezne.Je veľmi jednoduchá na prípravu a hlavne rýchla! Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!.
Lahodné rezne zo zemiakov a cibule
Štoto potrebujeme:
Ingrediencie:
2 červené cibule.
3 zemiaky.
studená voda – na zakrytie zemiakov.
1 šálka vody.
200 g pšeničných otrúb.
2 polievkové lyžice kukuričného škrobu.
80 ml kefíru alebo jogurtu – (1/3 š alice).
soľ a mleté ​​čierne korenie – ochutnať.
olej – na vyprážanie.
Omáčka – obliekanie:
4 polievkové lyžice majonézy.
1 lyžička horčice.
čerstvá petržlenová vňať – podľa chuti.
mletá červená paprika – podľa chuti.
Ako budeme postupovať:
1.Do misky dáme nadrobno nakrájanú červenú cibuľu.
2.Nastrúhané zemiaky preložíme do inej misky a zalejeme studenou vodou – opláchnite, potom osušte a vložte do misky s nadrobno nakrájanou červenou cibuľou.
3.Do inej nádoby nalejte vodu a pridajte preosiatu podprsenkušno – zmeniť, potom pridať kefír alebo biely jogurt – stále miešame a na záver pridáme kukuričný škrob – dobre zmeniť.Dochutíme soľou a mletým čiernym korením a nakoniec pridáme nastrúhané zemiaky a nakrájanú červenú cibuľu – dobre zmeniť.
4.Pripravíme si panvicu s rozohriatym olejom a jemným sitkom tvarujeme rezne – pečte, kým nie sú z oboch strán zlatohnedé a chrumkavé – po usmažení ich dáme na tanier s obrúskom, aby z nich vytiekol olej.
5.Majonézu dáme do misky, pridáme horčicu, posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou a ochutíme mletou červenou paprikou – dobre zmeniť.
6.Lahodné rezne zo zemiakov a cibule podávajte s jemnou polevou pripravenou predovšetkým s láskou a vynikajúcou chuťou.
Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře