HomeReceptyLabužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla...

Labužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla a jednoduchá príprava!

Ak hľadáte rýchly a chutný obed alebo večeru, labužnícka omeleta zmletého mäsa paradajkovej zmesi vajcami je tou správnou voľbou! Príprava je rýchla a jednoduchá, čo znie robí ideálny pokrm aj pre dni, kedy nemáte príliš času na varenie, ale napriek tomu chcete pripraviť niečo výnimočne chutné.Poďte si vyskúšať túto jednoduchú, ale výbornú omeletu, ktorá vás určite nesklame!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Omeleta zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi s vajcami

Čo budeme potrebovať:

  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 červená cibuľa.
  • soľ – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • 400 g mleté ​​hovädzie mäso.
  • 400 g nakrájané paradajky.
  • 1/3 šálky čerstvej petržlenovej vňate alebo koriandra (podľa vlastného výberu).
  • 20 g maslo.
  • 4 vajcia.
  • Ako budeme postupovať:.

    1.Do panvice zohriatym olejom vsypte strúčiky cesnaku a smažte na miernom ohni dohnedasta a po vyprážaní cesnak vyberte zpanvy.

    2.Do rovnakej panvice vsypte nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a smažte na miernom ohni dozlatista, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Ďalej do panvice vložte mleté ​​hovädzie mäso.Pod pokrievkou smažte na miernom ohni dohnedasta, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením – premiešajte a vlejte nakrájané paradajky.

    3.Následne do panvice vsypte čerstvú nasekanú petržlenovú vňať alebo koriander a vložte kocku masla.Nakoniec rozklepnite vajcia, posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Prikryte panvicu pokrievkou a smažte 5-7 minút na miernom ohni.

    4.Po vyprážaní labužnícku omeletu zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi vajcovi podávajte soľúbenou prílohou, ktorú máte radi, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Ako budeme postupovať:.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře