HomeReceptyTortillová pizza s mletým hovädzím mäsom, paradajkami, vajcom a syrom – Krok...

Tortillová pizza s mletým hovädzím mäsom, paradajkami, vajcom a syrom – Krok za krokom

Tortillová pizza smletým hovädzím mäsom, paradajkami, vajcom a syrom je jednoduchý a chutný pokrm, ktorý spája chrumkavú tortillu slahodnými ingredienciami.Tento recept je ideálny pre rýchlu večeru alebo obed, kedy máte chuť na pizzu, ale chcete niečo ľahšie a rýchlejšie na prípravu.Krok za krokom vás prevediem, ako pripraviť túto skvelú tortillovú pizzu, ktorá vás prekvapí svojou chuťou a sýtosťou.Stačí pár minút a máte hotovo!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Tortillová pizza smletým hovädzím mäsom, paradajkami, vajcom a syrom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 2 tortilly.
  • Zmes mletého mäsa:

  • 1 strúhaná cibuľa.
  • 300 g mleté ​​hovädzie mäso.
  • čerstvý kôpor alebo petržlenová vňaťka – podľa chuti.
  • 1/2 lyžičky soli.
  • 1/4 lyžičky čierne mleté ​​korenie.
  • 1 lyžička sušená bazalka.
  • Vaječná zmes:

  • 2 vajcia.
  • Ostatné:

  • maslo/olivový olej – na vymazanie panvy.
  • soľ – podľa chuti.
  • 50 g syr – na posypanie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Zmes mletého mäsa: Do misy vložte nastrúhanú cibuľu, pridajte mleté ​​hovädzie mäso a vsypte čerstvý nasekaný kôpor alebo petržlenovú vňať.Dochuťte soľou, čiernym mletým čiernym korením a sušenou bazalkou – ručne dobre premiešajte.

    2. Vaječná zmes: Do misky rozklepnite vajcia, vyšľahajte a nechajte chvíľu bokom.

    3.Pripravte panvicu vymastenú maslom/olivovým olejom a položte do nej tortillu, na ktorú rozložte pripravenú zmes mletého mäsa, potom posypte strúhaným syrom a prikryte druhou tortillou.

    4.Následne tortillu prelejte pripravenou vaječnou zmesou.Prikryte pokrievkou a smažte 10 minút na miernom ohni zobú stranou dozlatista.Na opečenú stranu tortilly potom naaranžujte kolieska paradajok, potom posypte soľou a strúhaným syrom.Pod pokrievkou smažte ďalších 5 minút na miernom ohni.

    5.Na záver ozdobte-posypte čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte sláskou, veľkou chuťou a nadšením.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře