Domáce koláče je ťažké odolať, najmä na prázdny žalúdok a ak je koláč plnený mäsom..
Tu je len jeden taký recept – šťavnatý kurací koláč so smotanovou chuťou..
Ako variť nám prezradila odborníčka nášho magazínu Julia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Kuracie filé, zeleninu a bylinky nakrájame nadrobno, syr nastrúhame a všetko zmiešame s tvarohom.
2.V samostatnej miske zmiešajte minerálnu vodu s rastlinným olejom, pridajte jogurt a vajíčko, premiešajte do hladka.
3.Vymastíme ho v pekáči a rozložíme na vrstvy: cesto, plnka, omáčka, opäť cesto, ale tak, aby posledná vrstva bola vrstva cesta, ktorú môžeme potrieť žĺtkom.
Predhrejte rúru na 180 stupňov a pečte koláč, kým nebude hotový.Dobrú chuť!