HomeJedloAko pripraviť bravčovú masť 'general': tak dobrú bravčovú masť ste ešte nikdy...

Ako pripraviť bravčovú masť \’general\‘: tak dobrú bravčovú masť ste ešte nikdy neochutnali

Mnohí ľudia milujú bravčovú masť.Čo s „generálovou“ bravčovou masťou? Tí, ktorí to skúsili, hovoria, že sa nemožno odtrhnúť..

Prečo je názov taký? Zrejme preto, že tenká bravčová masť má vrstvy jemného mäsa, ktoré pripomínajú generálske pruhy..

Ako povedala Yulia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárky a pekárky štvrtej kategórie, veľa ľudí si túto masť váži, pretože z jednej prasa sa vyrobia len 4 kilá produktu.

Takže tu je recept na prípravu „všeobecných“.Budete potrebovať: kilo bravčovej masti, horčicu (60-70 gramov), mleté ​​čierne a aromatické korenie.

Potrebujete tiež cesnak (40-50 gramov), bobkový list (5-6 kusov), údenú papriku a sójovú omáčku (pár kvapiek).

Varenie začneme tak, že bravčovú masť namočíme do vody so soľou (25 gramov soli na 1 liter vody).Namočte na 4-6 hodín.

Potom vyberieme z vody a osušíme utierkou, potom potrieme horčicou, mletým korením a nastrúhaným cesnakom, pridáme mletú papriku a sójovú omáčku.

Potom bravčovú masť preložíme na polovicu (kožou von) a dovnútra vložíme bobkový list.

Potom nechajte produkt 4 až 6 hodín marinovať.

Po uplynutí tejto doby bravčovú masť zrolujte do alobalu a vložte do rúry na 40 minút (teplota – 190 stupňov).

Potom ho vyberieme, rozložíme fóliu a uvidíme, či šupka zhnedla.Ak nie, nechajte ešte 10-12 minút v rúre, ale pri teplote 200 stupňov.

Predtým sme vám povedali, ako pripraviť lahodný jahodový džem s čokoládou.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře