HomeJedloTakto vzniká jedlo, tak prečo neposypať pečeň cukrom ešte pred vyprážaním?

Takto vzniká jedlo, tak prečo neposypať pečeň cukrom ešte pred vyprážaním?

Ukazuje sa, že tajomstvom dokonalej vyprážanej pečene je pridanie. granulovaného cukru..

Zdalo by sa, že sladká zložka môže jedlo len pokaziť..

V skutočnosti pri správnom použití cukor robí pečeň chutnejšou a jemnejšou.

O nezvyčajnom kulinárskom triku hovorila Julia Arkhipova, odborníčka v kulinárskej oblasti publikácie siete Belnovosti, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie.

Ako používať cukor pred varením pečene

Všetko je veľmi jednoduché: pred vložením pečene do panvice musí byť produkt posypaný malým množstvom cukru.

V dôsledku toho sa dosiahnu dva pozitívne efekty naraz.

Po prvé, jedlo zmäkne.Pečeň určite nestvrdne a bude veľmi jemná: gurmáni budú potešení.

Po druhé, zlepší sa chuť jedla.Často sa stáva, že pečeň zhorkne.Granulovaný cukor túto horkosť len prekryje.Prísada však pomáha odhaliť príjemné arómy.

Dôležitý bod: nemôžete to preháňať s cukrom.Koniec koncov, cieľom kuchára je získať vyprážanú pečeň a nie nejakú sladkosť.Jedna štipka kryštálového cukru bude stačiť na zmäkčenie pečene a zbavenie horkosti.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře