HomeReceptySedliacke zemiaky pre zaneprázdnených – obed hotový za pár minút

Sedliacke zemiaky pre zaneprázdnených – obed hotový za pár minút

Krok za krokom vám predstavíme skvelý recept na sedliacke zemiaky pre zaneprázdnených.Príprava tohto skvelého jedla vám zaberie len niekoľko málo minút a vznikne vám lahodný plnohodnotný obed, ktorý vás zaručene zasýti svojou neuveriteľnou chrumkavou chuťou.Na nič nečakajte a vrhnite sa do príprav, než bude neskoro, zvládne to každý začínajúci kuchár aj kuchárka!

Sedliacke zemiaky pre zaneprázdnených

Čo budeme potrebovať:

Ingrediencie:

  • 10 zemiaky.
  • 2-3 lyžice olej na vyprážanie.
  • 450 g slaninka.
  • soľ – podľa chuti.
  • 2 červené cibule.
  • 6 strúčikov cesnaku.
  • čierne mleté ​​korenie, mletá červená paprika – podľa chuti.
  • Ostatné:

  • čerstvá nasekaná petržlenová vňaťka – na zdobenie a posypanie.
  • kyslá smotana.
  • Ako budeme postupovať:

    1.Zemiaky umyte a varte na sporáku v hrnci zvodom 20-25 mínu, potom ich zlejte, olúpte zo šupky a potom ich nakrájajte na stredne veľké kúsky.

    2.Slaninu nakrájajte na malé kúsky – smažte ju na strednom ohni na troche oleja do zhnednutia.

    3.Následne dochuťte soľou a vsypte jemne nakrájanou červenou cibuľou – premiešajte a potom ešte pridajte rozpolené cesnaky – znovu premiešajte.

    4.Do zapekacej misy položte kúsky nakrájaných zemiakov, posypte soľou, čiernym mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou – jemne premiešajte bez toho, aby ste ich príliš roztlačili.

    5.Potom pridajte vyprážanú slaninku sčervenou cibuľou – jemne premiešajte.

    6.Pečte v predhriatej rúre 40-45 minút pri 190 ° C, alebo kým nezhnedne podľa vašich predstáv.

    7.Po upečení ich podávajte posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou a kyslou smotanou a hlavne sláskou a veľkou chuťou.

    Priatelia prajeme vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře