Klasický recept na tvarohový koláč prežil už viacero vylepšení a hostiteľky sa k nemu stále vracajú.
Existuje však jedna prísada, ktorá zmení predstavu aj o klasickom recepte.A nepotrebuješ k tomu krupicu ani žiadne iné triky.
Odborníčka nášho časopisu Julia Archipova – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie prezradila, ako vylepšiť klasický recept na tvarohové koláče.
Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli získať viac informácií o tom, ako sa vám darí pripravovať koláčiky, je potrebné, aby ste ich pripravili:
Ako variť
1.Nastrúhaný tvaroh treba pretrieť cez kovové sito alebo pretlačiť cez mlynček na mäso.
2.Potom pridajte kyslú smotanu, vajcia, cukor a premiešajte.
3.V závislosti od konzistencie hotovej zmesi a kvality múky pridajte viac múky.Možno budete potrebovať jednu až dve alebo tri lyžice.Je dôležité, aby zmes nebola veľmi strmá, ale ani celkom tekutá.
4.Tvorte syrové koláčiky, na obalenie použite múku a môžete vyprážať na rozohriatej panvici na rastlinnom oleji.Dobrú chuť!