HomeJedloNelepia sa, nevymývajú sa a sú chutné: čo cestoviny milujú – 5...

Nelepia sa, nevymývajú sa a sú chutné: čo cestoviny milujú – 5 pravidiel cestoviny

Zdá sa, že by to mohlo byť jednoduchšie ako varenie cestovín?.

Mnoho ľudí to však robí zle.Julia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, hovorí o hlavných pravidlách varenia cestovín.

Ako správne variť cestoviny

Po prvé, cestoviny milujú varenie vo veľkom množstve vody (liter vody na 100 gramov cestovín).

Po druhé, cestoviny milujú vriacu vodu.Cestoviny by sa mali vkladať iba do vriacej osolenej vody (10 gramov soli na 100 gramov cestovín).

Po tretie, dlhé cestoviny by sa nemali lámať, ale pomaly spúšťať do vriacej vody, zníži sa tým pravdepodobnosť prilepenia.

Po štvrté, panvicu s cestovinami nezakrývajte pokrievkou.Taktiež cestoviny nemajú rady časté miešanie.

Po piate, cestoviny milujú rastlinný olej.Pridajte lyžicu oleja do vriacej vody (na 4-5 litrov vody), potom pridajte cestoviny.

Predtým odborník povedal, ako variť lenivé khachapuri.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Pozdvihnite obyčajný toast na novú úroveň – tento si okamžite zamilujete

Ak hľadáte inšpiráciu na rýchle a jednoduché raňajky pre celú rodinu, ste na správnom mieste! Dnes si pripravíme fantastické zapečené toasty so syrom a...

Prečo paradajky praskajú, keď sú zrelé: prečo je to nebezpečné a je možné zachrániť úrodu?

Ďalší problém môže pokaziť náladu záhradníkovi, ktorý počíta s bohatou úrodou paradajok.. Okrem plesne a iných chorôb môže byť úroda pokazená prasklinami, ktoré...

Prečo by ste nemali hádzať knedle do vriacej vody: žiadna hostiteľka, ktorá si váži samú seba, by to neurobila

Mnohé hostiteľky sa sťažujú, že nemajú ako pripraviť poriadne jedlo zo zmrazených knedlí.Výrobok sa podľa nich lepí, rozvarí alebo sa nemôže pochváliť bohatou...

Aký je rozdiel medzi vikou, jačmeňom a ovsom: nie všetci letní obyvatelia vedia

Nezabudnite, že so všetkými potenciálnymi výhodami zeleného hnojenia má každá rastlina svoje špecifiká.. Preto si pred výberom musíte preštudovať všetky vlastnosti každého zeleného...

Nedávné komentáře