HomeReceptyRecept na zemiaky s cibuľou, ktoré sú chutnejšie ako mäso

Recept na zemiaky s cibuľou, ktoré sú chutnejšie ako mäso

Keď prídete domov neskoro večer, ste hladní, ale posledné, čo chcete robiť, je stáť hodiny pri sporáku, recept na rýchlu, jednoduchú a chutnú večeru vám príde vhod.Určite dnes vyskúšajte tento recept na chutné zemiakové a cibuľové placky, ktoré sú chutnejšie ako mäso.Príprava je veľmi jednoduchá a hlavne rýchla! Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!

Lahodné placky so zemiakmi a cibuľou

Čo budeme potrebovať:

Zložky.

  • 2 červené cibule.
  • 3 zemiaky.
  • studená voda – na zaliatie zemiakov.
  • 1 šálka vody.
  • 200 g pšeničnej múky.
  • 2 polievkové lyžice kukuričného škrobu.
  • 80 ml kefíru alebo bieleho jogurtu – (1/3 šálky).
  • soľ a čierne mleté korenie – podľa chuti.
  • Ostatné: 1:

  • Olej – na vyprážanie.
  • Omáčka – dresing:

  • 4 polievkové lyžice majonézy.
  • 1 čajová lyžička horčice.
  • čerstvá petržlenová vňať – podľa chuti.
  • mletá červená paprika – podľa chuti.
  • Ako postupujeme:

    1.Do jednej misky pridáme nadrobno nakrájanú červenú cibuľu.

    2.Do druhej misky vložte na strúhadlo nastrúhané zemiaky a zalejte ich studenou vodou – opláchnite ich, potom ich osušte a preložte do misky s nadrobno nakrájanou červenou cibuľou.

    3.Do inej misky nalejte vodu a pridajte preosiatu múku – premiešajte, potom prilejte kefír alebo biely jogurt – pokračujte v miešaní a nakoniec pridajte kukuričný škrob – dôkladne premiešajte.Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a nakoniec vmiešame nastrúhané zemiaky a nakrájanú červenú cibuľu – dobre premiešame.

    4.Pripravte si panvicu s rozohriatym olejom a pomocou malého sitka tvarujte placky – smažte ich z oboch strán dozlatista a do chrumkava – po usmažení ich položte na tanier s tanierikom, aby olej mohol odkvapkať.

    5.Do malej misky dáme majonézu, pridáme horčicu, pridáme čerstvo nasekanú petržlenovú vňať a ochutíme mletou červenou paprikou – dobre premiešame.

    6.Lahodné placky zo zemiakov a cibule podávajte s jemným dresingom a hlavne s veľkou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    VIDEO SPRIEVODCA:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Pozdvihnite obyčajný toast na novú úroveň – tento si okamžite zamilujete

    Ak hľadáte inšpiráciu na rýchle a jednoduché raňajky pre celú rodinu, ste na správnom mieste! Dnes si pripravíme fantastické zapečené toasty so syrom a...

    Prečo paradajky praskajú, keď sú zrelé: prečo je to nebezpečné a je možné zachrániť úrodu?

    Ďalší problém môže pokaziť náladu záhradníkovi, ktorý počíta s bohatou úrodou paradajok.. Okrem plesne a iných chorôb môže byť úroda pokazená prasklinami, ktoré...

    Prečo by ste nemali hádzať knedle do vriacej vody: žiadna hostiteľka, ktorá si váži samú seba, by to neurobila

    Mnohé hostiteľky sa sťažujú, že nemajú ako pripraviť poriadne jedlo zo zmrazených knedlí.Výrobok sa podľa nich lepí, rozvarí alebo sa nemôže pochváliť bohatou...

    Aký je rozdiel medzi vikou, jačmeňom a ovsom: nie všetci letní obyvatelia vedia

    Nezabudnite, že so všetkými potenciálnymi výhodami zeleného hnojenia má každá rastlina svoje špecifiká.. Preto si pred výberom musíte preštudovať všetky vlastnosti každého zeleného...

    Nedávné komentáře